Automate your Marketing
with Womplify




 
LOVE MY FAMILY
Image Hosted by ImageShack.us
By: nor mala

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 01:34 Email | Share | | Bookmark
Puteri Bayu Beach Resort ~ Pulau Pangkor ~

Yeh3x... nak pegi jln2..
Hai..
wekk..
View all 131 photos...



Di Terminal Jeti..


Dpn Resort...


Selamat Dtg...


Acu, Ateh & ayah long tgh bayo & amik kunci bilik


Pukol kuat2 bg gegar Pulau Pangkor!!!


Chalets..


Swimming pool tpt diorg dok berendam.. tak igat mlm..


Tgk diorg tu!!!


Pulau Penyu




Snap pict sblum balik...


Van pink pantier...



Wednesday, 10-Dec-2008 03:17 Email | Share | | Bookmark
KORBAN

Hubby & mak sedaranyer
Hubby & Eisya
Mak su
View all 23 photos...

Tunggu masa utk di korban kan




Tok Imam dah dtg...


Tok Imam baca doa sebelum sembelih..


Tekun nyer abg tu siang daging


Peha lembu yang dah dipotong


Wednesday, 3-Dec-2008 00:46 Email | Share | | Bookmark
Lagend Water Chalets

 
 
 
View all 96 photos...
Sambung kat sini lah..
Pada yg nak tgk gambo masa kat PD..mmg byk...
Mesti tak puas tgk gambo kecik kat blog saya kannn!!!!!
Tak yah citer aper2 meh jer lah tgk gambo...
citer dah ade kat blog saya...




Bilik kami....


Katil tpt saya tido..zzzzzzzzzzzz

TV mesti ade & dlm cabinet tu ade peti sejuk...

Jacuzzi tpt berendam...



Pemandangan dr balkoni....








Jom berendam di Jacuzzi...


Thursday, 20-Nov-2008 02:33 Email | Share | | Bookmark
AiSy BeLaJau MeLuKis & MeWaRna...

Hai kwn2...cantek tak saya color?
Adik ni yer2 jer
Jari jemari budak baru belajar
View all 14 photos...
Hari sabtu lps saya & hubby pegi kedai beli buku lukisan utk Aisy & Eisya ( sekarang ni klau beli brg mesti kena ade dua klau tak nanti bergaduh). So suker ler dua beradik tu dpt buku color tu.... .
So skrg ni klau balik jer umah mesti dua beradik ni akan amik buku utk color.Masih blum pandai color tp setiap kali habis color mesti tanyer, Ibu...cantek tak Aisy color ? kena lah jawap cantek klau tak kang langsung dia tak nak color lg... (kena bg semangat walaupon mcm cakar ayam kekekekekke ) Tak pe ibu tahu anak ibu mesti boleh buat kannnnnn!!!!!
Tu citer pasal abg yg adik pulak asyik dok mengacau abg nyer, tgh abg dok color sama lah dok mengendeng nak color sama,tp bagus gak nak belajau & adik rajin pencil color yg abg sepahkan adik yg dok pungut bagus gak ade anak pempuan ni leh gak tlg ibu nanti biler dah besar. Ok lah meh lah LAYANNNN.....


Drawing book for Aisy


Colouring pad for Eisya tp abg gak yg color adik tak pandai lg..


Color cantek2 yer....


Adik jgn kacau abg yer!!!!


Budak baru nak belajau


Hasil tangan dr Aisy


Wednesday, 12-Nov-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
Antara Koleksi d'meja Ofis

pic. Aisy & Eisysa with toys..
PC saya
Lg...
View all 11 photos...
Tak tau nak buat aper pg2... malas nak sentuh lg kertas2 kerje, lps breakfast. So bukak FP sendiri tgk entry yg seblum2 ni . Baru teringat ade amik picture2 koleksi kat meja ku sendiri. Antara yg ade kat meja semesti nyer buah hati kesayangan ku Mohamad Faris Irfan & Nurul Farisya Irdina . LG yg adeToys2.. seperti Tweety, zirafah, lembu ( ade LOVE lg color pink ) . Dan byk key chain2 dr kwn2 kat ofis ni kalau diorg pegi mane2 mkn angin mesti beli kan key chain.
Nak tgk tak meh lah.....


Frame gambo Aisy & Eisya


Toys2... Si Zirafah & Lembu tu dpt masa pegi funfair bg kat anak diorg buang2 aku amik ler


Computer yg aku selalu guna byk betul berbakti pada diriku ini...( Kat Destop mesti saya letak gambo kami sekeluarga sebab saya sayang keluarga saya...)
Npk tak byk Tweety kat atas PC mmg cute sgt... mcm2 memek muker tweety tu




Nilah Key chain budak2 ofis bg antaranyer dr Baguid City, Sarawak,Sabah, China, S'pore,Thailand, Cameron Higland & Langkawi.










[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net